Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с турбото на 156 1.9jtd 16v

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с турбото на 156 1.9jtd 16v

Здравейте имам проблем с турбото. Ходих при един майстор, който ми каза, че перката е спряла да се движи( дефакто турбото не работи) . Въпросите са ми няколко- ново турбо ми идва адски скъпо, остават два варианта. 1-ви- втора ръка(но не знам как да намеря модела на турбото ?) и 2-ри- подмяна на вътрешността, но не знам читав майстор, който рециклира турбини. Моля за съдействие.
    Предварително Ви благодаря!

Хубаво е да напишеш от къде си !
    Така може да те насочим към майстор , за да се свали турбината да се види състоянието и да се прецени какво да се прави.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от bijobg Покажи съобщение
      Здравейте имам проблем с турбото. Ходих при един майстор, който ми каза, че перката е спряла да се движи( дефакто турбото не работи) . Въпросите са ми няколко- ново турбо ми идва адски скъпо, остават два варианта. 1-ви- втора ръка(но не знам как да намеря модела на турбото ?) и 2-ри- подмяна на вътрешността, но не знам читав майстор, който рециклира турбини. Моля за съдействие.
      Предварително Ви благодаря!
      Като свалиш твоето, има табелка на него с парт номер.
      За рециклирането има няколко фирми, ако нямаш опит по-добре в сервиз дето ще ти дадат гаранция. И втора ръка да вземеш, пак трябва да се види от човек, дето е в час.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Здравейте,
        от София съм.

Comment

Първоначално публикувано от bijobg Покажи съобщение
          Здравейте,
          от София съм.
          Щом си от София , лесна работа . Виж сервизи малко по нагоре от темата ти ( в малкото прозорче) свързваш се с някой от тях , не искам да правя реклама и да те насочвам директно към някой откарваш им колата обесняваш какво искаш и ще си на пътя за отрицателно време . Успех !
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
          X